Korporativni dizajn

DVV International logotip je dostupan za download u različitim verzijama i formatima. Standardna verzija logotipa je vertikalna, pozitiv verzija u boji. Slova DVV International su tamno plave boje na bijeloj pozadini i pozicionirana ispod krovnog brenda. 

Ukoliko su Vam potrebne tamne boje pozadine, možete izabrati negativ verziju, a za upotrebu crno-bijelog logotipa najbolje je koristiti „grayscale“ verziju u sivim tonovima. Logotip sa horizontalno postavljenim natpisima može se koristiti samo u posebnim slučajevima kao npr. kod štampanja promotivnih materijala. 

U zavisnosti od upotrebe, potrebni su različiti formati logotipa. Molimo Vas da izaberete medij ili način upotrebe i skinete odgovarajući logo ovdje.

DVV International

Dobrodošli u DVV International Ured za Bosnu i Hercegovinu

DVV International - Ured za Bosnu i Hercegovinu otvoren je u junu 2000. godine.

Više informacija

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Logo obrazovanja odraslih u BiHAdult Education Logo
PODEŠAVANJE KOLAČIĆA
NAPUŠTATE DVV INTERNATIONAL
Važno obavještenje: Ukoliko kliknete na ovu vezu napustit ćete web stranice DVV Internationala. DVV International ne odgovara za sadržaj stranica trećih lica kojima možete pristupiti putem veze. DVV International ne može utjecati na to koji će Vaši lični podaci biti prikupljeni i/ili obrađeni na ovim stranicama. Za više informacija molimo Vas da pročitate politiku privatnosti vlasnika vanjskih web stranica.