Studijske posjete predstavljaju ključan mehanizam za umrežavanje organizacija i razmjenu znanja, iskustava te najboljih praksi. Ovi susreti omogućavaju učesnicima da dublje razumiju specifičnosti rada u svojim oblastima, stvaraju veze s partnerima iz različitih dijelova svijeta te otvaraju nove mogućnosti za saradnju i unapređenje djelovanja. Kroz raznolike programe i aktivnosti, studijske posjete postaju ključni faktor u podsticanju inovacija, razvoju stručnosti i jačanju međunarodne saradnje organizacija.

 

Pročitaj više...

DVV International – Ured u BiH kontinuirano provodi program "Osnovna andragoška obuka". Ove godine je realizirana u Kantonu Sarajevo i Zapadnohercegovačkoj županiji/kantonu u suradnji s relevantnim institucijama. Novi ciklus obuke realiziran je u Kantonu Sarajevo u suradnji s Ustanovom za obrazovanje odraslih „Nova zanimanja“, dok se drugi ciklus već drugu godinu zaredom provodi u Zapadnohercegovačkoj županiji/kantonu u suradnji s Ministarstvom obrazovanja, znanosti, kulture i športa.

 

Pročitaj više...

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Logo obrazovanja odraslih u BiHAdult Education Logo
PODEŠAVANJE KOLAČIĆA
NAPUŠTATE DVV INTERNATIONAL
Važno obavještenje: Ukoliko kliknete na ovu vezu napustit ćete web stranice DVV Internationala. DVV International ne odgovara za sadržaj stranica trećih lica kojima možete pristupiti putem veze. DVV International ne može utjecati na to koji će Vaši lični podaci biti prikupljeni i/ili obrađeni na ovim stranicama. Za više informacija molimo Vas da pročitate politiku privatnosti vlasnika vanjskih web stranica.