Okrugli stolovi o obrazovanju odraslih

U saradnji sa institucijama nadležnim za oblast obrazovanja odraslih u četiri kantona FBiH (Unsko-sanski kanton, Zeničko-dobojski kanton, Bosansko-podrinjski kanton Goražde i Kanton Sarajevo), Republici Srpskoj i Brčko distriktu BiH, DVV International – Ured za Bosnu i Hercegovinu je u 2019. godini organizovao ciklus od sedam okruglih stolova o obrazovanju odraslih na području ovih administrativnih jedinica.

Cilj okruglih stolova bio je da se kroz dijalog različitih učesnika u ovom procesu promovira obrazovanje odraslih i ukaže na potrebu koordiniranog pristupa kako bi obrazovanje odraslih dalo željene rezultate u kontekstu ostvarivanja ličnog, profesionalnog i društvenog razvoja.

 

Tema: Unapređenje saradnje obrazovanja odraslih i privrede

7 gradova: Banja Luka, Goražde, Brčko, Bijeljina, Bihać, Zenica, Sarajevo

Više of 190 učesnika iz 120 relevantnih institucija

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Logo obrazovanja odraslih u BiHAdult Education Logo
PODEŠAVANJE KOLAČIĆA
NAPUŠTATE DVV INTERNATIONAL
Važno obavještenje: Ukoliko kliknete na ovu vezu napustit ćete web stranice DVV Internationala. DVV International ne odgovara za sadržaj stranica trećih lica kojima možete pristupiti putem veze. DVV International ne može utjecati na to koji će Vaši lični podaci biti prikupljeni i/ili obrađeni na ovim stranicama. Za više informacija molimo Vas da pročitate politiku privatnosti vlasnika vanjskih web stranica.