Politika DVV Internationala o zaštiti podataka

Kao operatori ove web stranice, dajemo veliki značaj zaštiti Vaših ličnih podataka.

Kada posjetite našu stranicu i koristite usluge koje ona nudi, naš sistem automatski prikuplja serije općih podataka i informacija. To uključuje na primjer vrstu preglednika koji je korišten, datum i vrijeme Vaše posjete ili Internet Protocol adresu (IP adresu). Prilikom korištenja ovih općih podataka i informacija DVV International ne donosi nikakve zaključke u vezi sa subjektom tj. konkretnom osobom. Vaši podaci su anonimni i koriste se za statističke svrhe.

Ukoliko na našoj web stranici popunite kontakt formu ili formu za narudžbu, Vaše lične podatke koristimo isključivo da bismo riješili Vaše zahtjeve. Vaši podaci neće biti proslijeđeni bez Vašeg odobrenja.

Detaljnu, pravno obavezujuću Politiku o zaštiti podataka možete pronaći ovdje na engleskom jeziku. Ovo je samo sažetak u svrhu informisanja i nije pravno obavezujući.

Dobrodošli u DVV International Ured za Bosnu i Hercegovinu

DVV International - Ured za Bosnu i Hercegovinu otvoren je u junu 2000. godine.

Više informacija

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Logo obrazovanja odraslih u BiHAdult Education Logo
PODEŠAVANJE KOLAČIĆA
NAPUŠTATE DVV INTERNATIONAL
Važno obavještenje: Ukoliko kliknete na ovu vezu napustit ćete web stranice DVV Internationala. DVV International ne odgovara za sadržaj stranica trećih lica kojima možete pristupiti putem veze. DVV International ne može utjecati na to koji će Vaši lični podaci biti prikupljeni i/ili obrađeni na ovim stranicama. Za više informacija molimo Vas da pročitate politiku privatnosti vlasnika vanjskih web stranica.