Sretni praznici

Vama, vašim porodicama i saradnicima želimo sretne praznike i uspješan, zdrav početak Nove godine.

Dragi svi,

na samom kraju ove veoma izazovne godine, koju je obilježila digitalna bliskost i solidarnost, želimo vam čestitati na uloženim naporima, odgovornosti i predanosti u borbi sa nevidljivim neprijateljem. Pazeći jedni o drugima uspjeli smo u našim nastojanjima da preživimo – kao ljudi, kao organizacije i institucije, kao društvo. Zajedničkim snagama smo spriječili da obrazovanje odraslih ne utone u dugi zimski san i da prebrodi možda najteži period u svojoj historiji. Svaki pojedinac je ove godine pobjednik na svoj način, ali pokazalo se da naša istinska snaga zapravo leži u saradnji, čak i onda kada je potrebno samo ostati kući. Čestitamo vam na tome.

Borba se nastavlja, ali se nadamo da će 2021. godinu obilježiti kraj ove teške epizode. Stoga, vama, vašim porodicama i saradnicima želimo sretne praznike i uspješan, zdrav početak Nove godine. Ostanite zdravo.

DVV International – Ured za Bosnu i Hercegovinu

Novosti

Dobrodošli u DVV International Ured za Bosnu i Hercegovinu

DVV International - Ured za Bosnu i Hercegovinu otvoren je u junu 2000. godine.

Više informacija

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Logo obrazovanja odraslih u BiHAdult Education Logo
PODEŠAVANJE KOLAČIĆA
NAPUŠTATE DVV INTERNATIONAL
Važno obavještenje: Ukoliko kliknete na ovu vezu napustit ćete web stranice DVV Internationala. DVV International ne odgovara za sadržaj stranica trećih lica kojima možete pristupiti putem veze. DVV International ne može utjecati na to koji će Vaši lični podaci biti prikupljeni i/ili obrađeni na ovim stranicama. Za više informacija molimo Vas da pročitate politiku privatnosti vlasnika vanjskih web stranica.