Studenti pedagogije na andragoškoj praksi u DVV Internationalu

Generacija 2022/23 je u srijedu, 23. novembra, predvođena docenticom dr. Aminom Isanović Hadžiomerović, prisustvovala prezentaciji naše organizacije i projektnih aktivnosti koja je organizovana u prostorijama Centra za cjeloživotno učenje JU Bosanskog kulturnog centra Kantona Sarajevo.

Generacije studenata Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu do sada su posjetile DVV International u okviru svoje andragoške prakse na dodiplomskom studiju.

Tako je i generacija 2022/23 u srijedu, 23. novembra, predvođena docenticom dr. Aminom Isanović Hadžiomerović, prisustvovala prezentaciji naše organizacije i projektnih aktivnosti koja je organizovana u prostorijama Centra za cjeloživotno učenje JU Bosanskog kulturnog centra Kantona Sarajevo.

Rad DVV Internationala u Bosni i Hercegovini studentima je predstavila zamjenica direktora Dženita Džano.

Za sve studente su obezbijeđene stručne publikacije iz oblasti obrazovanja odraslih, a ponuđena im je i mogućnost korištenja bibliotečkog fonda DVV International – Ureda za Bosnu i Hercegovinu.

Novosti

Dobrodošli u DVV International Ured za Bosnu i Hercegovinu

DVV International - Ured za Bosnu i Hercegovinu otvoren je u junu 2000. godine.

Više informacija

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Logo obrazovanja odraslih u BiHAdult Education Logo
PODEŠAVANJE KOLAČIĆA
NAPUŠTATE DVV INTERNATIONAL
Važno obavještenje: Ukoliko kliknete na ovu vezu napustit ćete web stranice DVV Internationala. DVV International ne odgovara za sadržaj stranica trećih lica kojima možete pristupiti putem veze. DVV International ne može utjecati na to koji će Vaši lični podaci biti prikupljeni i/ili obrađeni na ovim stranicama. Za više informacija molimo Vas da pročitate politiku privatnosti vlasnika vanjskih web stranica.