Centar za cjeloživotno učenje Fakulteta političkih nauka i zvanično otvoren

Zahvaljujući podršci DVV International - Ureda za Bosnu i Hercegovinu, u vidu opreme i materijala za trening programe i andragoške biblioteke, i zvanično je otvoren Centar za cjeloživotno učenje Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu.

Novi prostor za obuku

DVV International je osigurao finansijsku podršku za novu opremu, materijale za obuku i andragošku biblioteku

Centar su otvorili prof.dr. Lejla Turčilo (lijevo) i dr.sc. Emir Avdagić (u sredini)

Zahvaljujući podršci DVV International - Ureda za Bosnu i Hercegovinu, u vidu opreme i materijala za trening programe i andragoške biblioteke, i zvanično je otvoren Centar za cjeloživotno učenje Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, koji će u novoopremljenom prostoru nuditi trening programe sadašnjim i bivšim studentima FPN, kao i drugim zainteresiranim polaznicima, iz oblasti koje su u domenu osnovne djelatnosti Fakulteta politickih nauka (politologija, sociologija, komunikologija, socijalni rad i sigurnosne i mirovne studije). Donaciju je voditeljici Centra prof.dr. Lejli Turčilo i sekretarki Centra doc.dr. Belmi Buljubašić uručio direktor DVV International - Ureda za BiH dr. Emir Avdagić.

Centar je dio napora Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu da, pored redovne obrazovne ponude, razvija i ponudu programa cjeloživotnog učenja, te će u tom pogledu sve aktivnosti Centra biti organizirane prema andragoškim standardima i principima.

U 2018. godini, pored izrade Kataloga obrazovne ponude, bit će poduzete i aktivnosti na upisu Centra u Registar organizatora obrazovanja odraslih od strane Ministarstva za obrazovanje i nauku Kantona Sarajevo.

Novosti

Dobrodošli u DVV International Ured za Bosnu i Hercegovinu

DVV International - Ured za Bosnu i Hercegovinu otvoren je u junu 2000. godine.

Više informacija

VHS DVV International LogoBMZ Logo
Logo obrazovanja odraslih u BiHAdult Education Logo
PODEŠAVANJE KOLAČIĆA
NAPUŠTATE DVV INTERNATIONAL
Važno obavještenje: Ukoliko kliknete na ovu vezu napustit ćete web stranice DVV Internationala. DVV International ne odgovara za sadržaj stranica trećih lica kojima možete pristupiti putem veze. DVV International ne može utjecati na to koji će Vaši lični podaci biti prikupljeni i/ili obrađeni na ovim stranicama. Za više informacija molimo Vas da pročitate politiku privatnosti vlasnika vanjskih web stranica.